Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/flamopse/public_html/blogg/wp-includes/cache.php on line 36

Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/flamopse/public_html/blogg/wp-includes/query.php on line 21

Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/flamopse/public_html/blogg/wp-includes/theme.php on line 508
Välkommen till Juniversum at Miss Juniversum BloggenVälkommen till Juniversum

Det är jag som är Miss Juniversum. Hej hej.

När jag skriver det här har butiken Miss Juniversum just fötts. I min hjärna, och nästan helt på pappret. Rent praktiskt först om någon månad dock.

När jag skriver det här regnar det också. Men det gööör ingenting, som vi brukar säga. Det är ariska, ett språk som härstammar från en fantastisk yoga-bög till massör som heter Are. Tyvärr bor både han och min bästa massör-akrobat-kompis Tomas i Stockholm nu för tiden, så jag får glatt gå här med mina knutor och tycka synd om mig själv. För att det ska bli riktigt synd om mig har jag nu ställt datorn så att jag inte kan arbeta vid den utan att få nackspärr. Om någon massör bosatt i Malmö med mycket fritid läser detta och vill byta en eller annan plastpryl mot en massage, eller ännu hellre idka välgörenhet, så vet ni var jag finns.

2 Responses to “Välkommen till Juniversum”


  1. 1 Tomas

    Jag tycker det är kränkande att du försöker skaffa nya massörer

  2. 2 Jun

    jag tycker det är kränkande att du inte är här!

Leave a Reply