Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/flamopse/public_html/blogg/wp-includes/cache.php on line 36

Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/flamopse/public_html/blogg/wp-includes/query.php on line 21

Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/flamopse/public_html/blogg/wp-includes/theme.php on line 508
och kaniner! at Miss Juniversum Bloggenoch kaniner!

Fy fan vad jag är duktig och flitig (när man arbetar för sig själv får man se till att ge sig själv beröm ibland också) Nu ligger ännu fler produkter ute på webshopen. Bland annat mina älskade kaniner!

rosaannasbild.jpg

Just denna kanin och bild är Annas.

7 Responses to “och kaniner!”


 1. 1 Tomas

  åh, kaninen. den står och lyser välkomnande i mitt fönster. jag gillar den, katten gillar den och grannarna älskar den!

 2. 2 Jun

  Tomas darling, har du ingen bild att maila mig? Så jag får se din kanin i sin naturliga omgivning!

 3. 3 Anna

  åh, men just den här bilden är faktiskt MITT fönster, MIN kanin och MITT fotografi! allt i dess naturliga miljö.

 4. 4 Jun

  Ooops. Jag glömde ge dig cred. igen! ska jag genast åtgärda! puss

 5. 5 Anna

  åh jag är så härlig, you love it. tack.

 6. 6 Frida

  Såå fin affär : )

 7. 7 Michael

  GerberIt is not true that the American System purposely elctes people who are less intelligent. The first President was an elite General from Virginia. The Second President was a Lawyer from Massachusetts. The Third and Fourth Presidents were intellectuals from Virginia. In the beginning we elected people based on intellect. Recently, President George W. Bush was insulted for being an idiot, President Barack Obama was elected with people thinking him to be an intellectual. It is not a purposeful occurrence to elect leaders who are not intelligent. In the beginning, leaders were both intelligent and seen to be so. Now, Leaders are just seen as intelligent. However, it is not an intent to elect dumb leaders. It is like the drunk who wakes up with the girl from last night. When he was in the drunkenness of the moment, she was beautiful and amazing, but when he sobers up, she is nothing more then an ugly drunk. The leaders we elect we like to believe are great, but, in the end, merely reflect ourselves. The beginning of this nation consisted of people who were politically intelligent, thus the representatives were likewise. Now, we THINK we are politically intelligent, but in truth, we are the drunk. We elect leaders whom we think are better, but turn out to reflect ourselves. And yet, we do not even think to change who WE are.

Leave a Reply