Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/flamopse/public_html/blogg/wp-includes/cache.php on line 36

Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/flamopse/public_html/blogg/wp-includes/query.php on line 21

Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/flamopse/public_html/blogg/wp-includes/theme.php on line 508
Bort-tappad at Miss Juniversum BloggenBort-tappad

Jag har massa bilder att lägga upp här, men först tappade jag bort mitt minneskort, som jag nu hittat men bara för att inse att jag ju tappat bort sladden (som leder bilderna från kameran till datorn). Så nu ska jag ta på mig letar-ögonen igen och allt blir några dagar till sent. Men den som väntar på nåt gott… eller nåt.

PS. En dag ska jag bli vuxen och börja hålla reda på mina saker.

PS2. 1 feb - Hittade sladden under skrivbordet, men upptäckte att jag glömde laddaren i Stockholm för två veckor sen… den bör vara tillbaka i mina  händer på måndag..

1 Response to “Bort-tappad”


  1. 1 Lorenzo

    Ff6rvarar mina spillbitar i plfatsickor, en ff6r varje grundfe4rg, rf6d, gul, ble5s, grf6n och en ff6r svart och vita. Behf6ver jag papper ve4ljer jag re4tt plastficka och hittar alla i re4tt fe4rg. c4r en notorisk samlare e4ven av sme5, sme5 spillbitar.

Leave a Reply