Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/flamopse/public_html/blogg/wp-includes/cache.php on line 36

Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/flamopse/public_html/blogg/wp-includes/query.php on line 21

Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/flamopse/public_html/blogg/wp-includes/theme.php on line 508
Att flytta en butik… at Miss Juniversum BloggenAtt flytta en butik…

…eller tack gud för att jag har världens bästa nära och kära!

flytt04.jpeg

Utan Elias hade vi aldrig kunnat flytta, han har i princip burit över hela butiken för hand! Under halva april och hela maj har världens bästa Elias gått fram och tillbaka med pirran* eller händerna fulla av prylar mellan gamla och nya butiken.

(*pirra är samma sak som säckakärra, dvs en sån som Elias har framför sig på bilden. Vad den korrekta benämningen på en sådan egentligen är tvistar vi ständigt om. Kanske är det dialektalt, kanske är det nåt sånt där med kärt barn och många namn? När vi kollade vad det stod på pris-skytarna på Otimpera stod det olika på alla olika sorter… Nån besserwisser som vet?)

flytt01.jpeg

Innan vi började ställa upp saker i nya butiken tyckte vi att vi hade så OÄNDLIGT mycket plats. När sakerna väl kom upp på hyllor började vi undra vad det var för magi i gamla butiken som gjorde att vi fick in allt på sån liten yta… Vi får ju knappt plats i nya! (som är dubbelt så stor).
flytt02.jpeg

Vi har fortfarande i skrivande stund inte fått upp alla skyltar vi tänkt ha på fasaden och så, men här kom herrarna som hjälpte oss få upp flamingos på alla fönster.
flytt03.jpeg 

Sista dagarna innan öppning kom Adde ner från Stockholm och hjälpte till. Fantastiskt att man har vänner som använder sin lediga tid till att bära, skruva och fixa för att hjälpa en bli klar i tid. Jag tror att fantastiska vänner är den bästa tillgången man kan ha som småföretagare.

Så till alla som hjälpt till 5 minuter, flera dagar eller, som Elias, flera månader: så sjukt mycket tack! Utan all hjälp hade jag gått under för länge sen!

Och Selma: Du är helt klart månadens anställd! /Jun

1 Response to “Att flytta en butik…”


  1. 1 Mathilda

    jag håller med! selma du är årets anställd! jag skulle lätt anställa dig!…om jag hade ett eget företag såklart…
    jag älskar nya butiken!

Leave a Reply