Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/flamopse/public_html/blogg/wp-includes/cache.php on line 36

Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/flamopse/public_html/blogg/wp-includes/query.php on line 21

Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/flamopse/public_html/blogg/wp-includes/theme.php on line 508
Skor från Inga from Sweden at Miss Juniversum BloggenSkor från Inga from Sweden

Nu har vi fått in dessa fantastiskt snygga och dessutom tok-bekväma skor i butiken! Dom kostar 649 kr och finns i följande tre färger i storlekarna 36-41. Själv har jag mina på mig varje dag på jobbet!

Tyvärr har vi så få storlekar, så jag kommer inte att lägga upp dem på webshopen. Men vill du ha ett par skickade till annan ort går det så klart bra - mejla eller ring bara!

order@missjuniversum.se

040 611 47 54 eller 070 680 34 11

————–

Har ångrat mig, har lagt upp dem på webshopen ändå, men som en liten specialare. Det är så många som vill ha dom här skorna!

Så, om du vill ha, kolla först med mig att din färg och storlek finns och lägg sedan ordern via webshopen!

untitled-1.jpg

untitled-2.jpg

untitled-3.jpg

8 Responses to “Skor från Inga from Sweden”


 1. 1 Helena Sjögren

  Hej.
  Jag letar träskor, men jag vill ha ett par Mary jane original stl 38, är det några som ni har i butik? Eller vet du någon som har dom? Tror snart jag letat genom hela Sverige utan lycka.

 2. 2 Jun /Miss Juniversum.se

  Tyvärr inte, men jag önskar dig verkligen lycka till! /jun

 3. 3 Maria Friberg

  Halloj Jun!

  Vill bara tala om att dom röda skorna blev jag så himla nöjd med. Jag älskar dom helt enkelt och skulle lätt kunna sova med dom om jag fick för min man. :)

  Kram Maria med butik unik i örebro.

  P.s Jag delar ut visit kort från Miss Juniversum.se till mina kunder. :) D.s

 4. 4 Inger Skalmark

  Hejsan Jag fick mina saker jag beställt av dig i dag
  en rosa chock blev såå nöjd
  tom paketet var ju rosa
  Rosa e bäst
  Ha en bra sommar
  MVH Inger

 5. 5 Jun

  Hej!

  Ja det har verkligen varit en fröjd med Inga from Sweden-skorna, hittills är alla jag pratade med super-nöjda med sina skor! (Inklusive jag själv..)

  Kram Jun

 6. 6 Anna

  Hej Jun!
  Jag pratade med dej om modellen “sweetheart” stl.41 i rosa , ville bara kolla om du hört något om när den kommer eller om den kommer?
  Är nyfiken! Jag fortsätter längta i väntan på svar.Mvh/Anna

 7. 7 pauline

  Hej Jag leta efter ett par svart sweetheart skor stl. 39 kan någon tipsa mig.

  Mvh Pauline

 8. 8 Jun

  Hej!
  Modellen sweetheart är beställd, men det har varit väldigt struligt med leverans (dom skulle varit här i mitten av juli). Håll ett öga här om du är intresserad, Pauline, jag postar ett inlägg så snart de kommit in!

  Jun

Leave a Reply