Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/flamopse/public_html/blogg/wp-includes/cache.php on line 36

Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/flamopse/public_html/blogg/wp-includes/query.php on line 21

Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/flamopse/public_html/blogg/wp-includes/theme.php on line 508
Olyckor på krogen at Miss Juniversum BloggenOlyckor på krogen

Det kom aldrig med i blogginlägget om Frankfurt, men det som bland annat hände på den lilla tyska krogen var att den väldigt överförfriskade gubben i baren först var väldigt noga med att vi skulle använda underlägg under våra glas, för att sen (så klart) själv vara den som spillde öl över hela vårt bord (och oss). Det logiska i det läget var inte att hämta trasa eller ens servetter, istället tog han tidigare nämnda underlägg och vispade runt ölen. Jag antar att det var i ett försök att skrapa bort den, men effekten var motsatt…

… samma tema blev det igår kväll när vi efter att ha ätit middag hemma gick ner på grannkrogen för att ta en öl. Grann-krogen är Sir Tobys som är nån slags sport-bar och givetvis var det nån match på TV som visades på stora skärmar. Vi var ganska ointresserade av sporten, men vår bordsgranne (en medelåders man) var så engagerad att han “sprut-skrattade” (eller nåt) ut hela sin öl över oss!

Det sjukaste var att han inte heller bad om ursäkt, som man skulle kunna tycka vore den naturliga reaktionen, utan bara mumlar nåt skämtsamt. Han och hans sällskap hade i alla fall vett att se skamsna ut och lämna krogen strax efteråt.

Man kan i alla fall konstatera att det verkar finnas ett olycksbådande mönster för vad som händer när vi alla tre är på samma krog! Nästa gång får vi ta med en snygg disktrasa från butiken så vi är redo för allt… /Jun

0 Responses to “Olyckor på krogen”


  1. No Comments

Leave a Reply