Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/flamopse/public_html/blogg/wp-includes/cache.php on line 36

Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/flamopse/public_html/blogg/wp-includes/query.php on line 21

Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/flamopse/public_html/blogg/wp-includes/theme.php on line 508
Inspirerad! at Miss Juniversum Bloggen



Inspirerad!

flamingo.jpg

Idag har jag varit i skolan hela dagen och pluggat mikroekonomi. Jag önskar det var det jag blev inspirerad av, det skulle underlätta livet just nu, men tyvärr - not so much… Kunderna i butiken däremot! Här får man alltid nya idéer och kul samtal! Jag hade lovat Selma att hoppa in sista timmen så att hon kunde gå tidigare, och det kändes i ärlighetens namn lite motigt när jag var på väg hit vid fem, efter en hel dag i skolan. Men bara för att jag glömt hur lätt det är att få energi av att jobba här!

Den här gången var det en stammis som jobbar i närheten som var inne och frågade om våra plastflamingos - som han funderar på att skära itu och gjuta fast på väggen! Så sjukt rolig idé, jag ville härma direkt! Men nu bor jag i hyresrätt så jag vet inte hur poppis det skulle vara, hehe..  Hur som helst är det härligt med lite kreativitets-pepp, jag har själv just flyttat (mer om det sen!) och i full gång med att loppis-fynda och göra om i nya lägenheten (mer om det sen också!)

Jag hoppas hoppas hoppas att dom genomför flamingo-projektet och att vi får bilder på det sen! Förresten, om du har bilder på roliga/galna/kitschiga inredningsdetaljer från ditt hem vill vi jättegärna ha så vi kan lägga upp det som inspiration här på bloggen! Maila gärna! /Jun

3 Responses to “Inspirerad!”


  1. 1 Emilia

    Hm.. Platflamingos på väggen…. Jag gillar tanken :D

  2. 2 Jun

    Eller hur?! Jag började fundera på att fylla dem med skumgummi eller papp och täcka en hel vägg med flamingos som ljudisolering… Jobbigt, men toksnyggt skulle det bli!

  3. 3 Ayu

    ahh, tacktacktack! beste4llde den i fgareds och sitter och ve4ntar pe5 den hela tiden. te4nkte bara kolla hur le5ng tid det tog innan du fick din? tog det f6verdrivet le5ng tid?

Leave a Reply