Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/flamopse/public_html/blogg/wp-includes/cache.php on line 36

Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/flamopse/public_html/blogg/wp-includes/query.php on line 21

Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/flamopse/public_html/blogg/wp-includes/theme.php on line 508
lollopard+Miss Juniversum at Miss Juniversum Bloggenlollopard+Miss Juniversum

guldrosettörhängen  religöst stuff!  bästa smyckesförvaringen!

Här kommer lite inspirationsbilder med nya och gamla produkter från oss och från vår grannbutik lollopard.

hemma hos jun

Davidshall, området där vi har vår butik, kryllar av roliga independent-butiker av olika slag. Som butiksägare är det extra härligt att ha grannar som är i mer eller mindre samma situation som man själv, och att man förstår varandras problem, hjälps åt och även inspirerar varandra. Här har vi och lollopard gått loss på färgteman tillsammans!

lollopard

För er som inte känner till lollopard så säljer dom kläder för barn och vuxna och en del leksaker och annat. Kläderna är i härliga, ekologiska, högkvalitativa material och i lollopards egna design och mönster. Ni hittar dem på  www.lollopard.se eller i deras fantastiskt fina butik på Davidshallstorg 8 i Malmö. /Jun, Selma & Mathilda

(Fotograf är Mathilda. Kläder, leksaker och mjukdjur är från lollopard, resten är från oss, förutom nån enstaka pryl som är min privat. Eller egentligen - mycket är mitt privat men finns även i butiken! Fråga gärna i kommentarsfältet om du undrar om något särskilt!/Jun)

0 Responses to “lollopard+Miss Juniversum”


  1. No Comments

Leave a Reply