Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/flamopse/public_html/blogg/wp-includes/cache.php on line 36

Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/flamopse/public_html/blogg/wp-includes/query.php on line 21

Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/flamopse/public_html/blogg/wp-includes/theme.php on line 508
Mathilda the crazy bird lady… at Miss Juniversum BloggenMathilda the crazy bird lady…

Har jag sagt att jag älskar fåglar?
När jag var liten hade jag hela rummet fullt med fåglar i alla sorters färger och storlekar, men som tonåring växer man ifrån det mesta och fåglarna såldes (förutom kanariefågeln Simon som levde i 12 år!)
Nu har jag förlikat mig med att mina vänner kallar mig crazy-bird-lady och skaffat mig två nya kanariefåglar. Jag  bara älskar mina små husdjur! Man måste bara älska dom när de kommer och hänger på ens skrivbord när man sitter och jobbar med webshoppen på sitt lilla hemmakontor!
fabian och jätteäpplet!
Kom också på mig själv att jag har köpt allt i butiken som har fågelmotiv på sig… det börjar faktiskt se lite galet ut…

/Mathilda

0 Responses to “Mathilda the crazy bird lady…”


  1. No Comments

Leave a Reply