Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/flamopse/public_html/blogg/wp-includes/cache.php on line 36

Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/flamopse/public_html/blogg/wp-includes/query.php on line 21

Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/flamopse/public_html/blogg/wp-includes/theme.php on line 508
Ny Kategori! at Miss Juniversum BloggenNy Kategori!

skarmdump_endastbutik.jpg

Eftersom vi märkt att fler och fler av som kommer in i butiken spanar in sortimentet via webshopen innan, så tänkte vi att vi lika gärna kan lägga upp även produkter som vi inte säljer via nätet. Så, nu finns kategorin “Endast i fysisk butik” längst ner i menyn.

 Klicka här för att komma till sidan!

På denna sida hittar du alltså sånt vi har i butiken men som är för stort och/eller ömtåligt för att vi ska kunna skicka det, eller åtminstone för att vi ska kunna skicka till samma pris som vi brukar. Det kan också vara sånt som är för omständligt att fota och lägga upp, till exempel för att det bara finns en av varje.

Om du inte har vägarna förbi Malmö men ändå vill ha något från sidan kan vi så klart alltid kolla upp om vi kan posta det du vill ha, och vad det skulle kosta att skicka det. Bara hör av dig till oss! /jun

0 Responses to “Ny Kategori!”


  1. No Comments

Leave a Reply