Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/flamopse/public_html/blogg/wp-includes/cache.php on line 36

Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/flamopse/public_html/blogg/wp-includes/query.php on line 21

Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/flamopse/public_html/blogg/wp-includes/theme.php on line 508
Demo at Miss Juniversum BloggenDemo

demo-010.jpg 

Idag har det varit en grå och regnig dag. Inte bara vädret, utan framför allt i hjärtat. Jag kan inte begripa att SD kom in i riksdagen, och ännu svårare är att så otroligt många i Skåne backade upp dem. Jag och många med mig har känt en stor tomhet och uppgivenhet idag.

Därför var jag väldigt ledsen att demon i Malmö började redan 17, så att jag inte kunde vara med. Jag demonstrerar inte mycket, men det finns en terapeutisk aspekt av att samlas och göra något konkret tillsammans som jag verkligen hade behövt idag… Vad jag inte visste var att demonstrationståget så småningom kom att passera Davidshallsgatan! Tack alla som gick med, det var hjärtvärmande att se att så många trotsade regn och rusk och visade Malmö att vi är många som inte tycker att det här är okej.

Jag vet också att det här är helt fel forum att prata politik, och det brukar jag inte heller göra, men jag hoppas att det är uppenbart för alla att vi är ett företag som inte tolerar sexism, rasism, homofobi eller liknande, så en dag som denna tar jag mig friheten.

Nu får vi kämpa tillsammans för att undvika att rasisterna får styra och ställa  i vårt land!

/Jun

2 Responses to “Demo”


  1. 1 Karin Widén

    När man lägger in den här bloggen i reader visar den inte inlägg senare än april… whyyyy!?

  2. 2 Anonymous

    SD är inte rasister, dom försöker få ordning i Sverige.. Dom säger vad alla andra inte vågar. Vilket är bra för det här landet.. Sverige kan inte vara blondt och blåögt nå mer, vi måste rädda det vi har kvar

Leave a Reply