Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/flamopse/public_html/blogg/wp-includes/cache.php on line 36

Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/flamopse/public_html/blogg/wp-includes/query.php on line 21

Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/flamopse/public_html/blogg/wp-includes/theme.php on line 508
Vi fyller år: Fri frakt i 20 dagar! at Miss Juniversum BloggenVi fyller år: Fri frakt i 20 dagar!

fyllerarbanner.jpg

Herregud så tiden går snabbt och långsamt samtidigt!

Å ena sidan känns det som att jag aldrig gjort annat än att ha den här butiken, å andra sidan känns det som igår jag flyttade till Malmö..

Det är hur som helst 5 år sedan nu, och sen dess har vi bytt namn, flyttat till en dubbelt så stor butikslokal och byggt om webshopen från grunden 3 gånger. Vi har köpt in från 100-tals olika leverantörer över hela världen och vi har slagit in 10 000-tals paket. Jag har jobbat själv 6 dagar i veckan, månader i sträck och jag har haft personal som jobbat medan jag har pluggat och knappt varit i butiken i veckorna..

Hur som helst har det varit fantastiskt kul och lärorikt, och på många sätt ett väldigt tacksamt jobb. Tacksamt i bemärkelsen att nästan alla ni som kommer in i butiken är så galet glada och trevliga, och att vi ofta får åtnjuta nöjet att inspirera er och/eller hjälpa er att göra era vänner och familjemedlemmar glada!

Nu har vi i alla fall något slags dubbel-jubileum och firar med att bjuda på frakten på alla ordrar (inom Sverige) fram till den 25e oktober!

Tusen tack för dom här 5 åren, vi hoppas ni är med oss även dom kommande åren!

Kramar /Jun

Tips! Passa på att skicka en liten present till någon annan som fyller år, eller bara kan behöva ett leende så här i höstrusket! Eller varför inte buffra upp lite julklappar innan hetsen börjar..

0 Responses to “Vi fyller år: Fri frakt i 20 dagar!”


  1. No Comments

Leave a Reply