Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/flamopse/public_html/blogg/wp-includes/cache.php on line 36

Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/flamopse/public_html/blogg/wp-includes/query.php on line 21

Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/flamopse/public_html/blogg/wp-includes/theme.php on line 508
Min Maria-samling at Miss Juniversum BloggenMin Maria-samling

img_0520.jpg

I höstas var jag först i Frankrike, där jag köpte den lilla metall-Marian i en kyrk-shop, sen var jag i Indien där jag fick tag i den lite större självlysande Marian. Plötsligt insåg jag att jag samlar på Maria-figurer! Det känns härligt, jag har inte samlat på något särskilt sen jag var liten.. /jun

Leave a Reply