Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/flamopse/public_html/blogg/wp-includes/cache.php on line 36

Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/flamopse/public_html/blogg/wp-includes/query.php on line 21

Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/flamopse/public_html/blogg/wp-includes/theme.php on line 508
Invigningen 5/6! at Miss Juniversum BloggenInvigningen 5/6!

img_3076.JPG

Månadens anställd: Selma iförd våra nya personalkläder. Det här är outfiten för raffigare butiksdagar. Vid events och kanske lönehelg, när vi är lite extra pepp.

img_3078.JPG

Förutom det tidigare nämnda faktum att jag inte har en aning om hur flytten skulle ha kunnat genomföras utan Elias, hade vi alla också fått gå hungriga från invigningen om det inte varit för honom: hela eftermiddagen och kvällen räckte den hemgjorde plockmaten som Elias slitit med halva natten. Och gott var det också!

img_3086.JPG

Selma och jag och personalkläderna, förklädena har Selma sytt! Ska återkomma med en bild på våra vardags-personalkläder som Selma har tryckt flamingos på. Sjukt snyggt.

img_3082.JPG

img_3088.JPG

Kristian kom förbi en sväng på en kopp personalkaffe, lagom till Selma kom tillbaka från dagis med sin dotter Alba. Elias har fått på sig fin-slipsen.

img_3091.JPG

Alba hjälpte till i butiken efter bästa förmåga.

img_3095.JPG

img_3099.JPG

Butiks-grannar! Marie från Popolino och Monica från Tweed säljer båda snygga kvalitetskläder i vårt kvarter.

img_3102.JPG

Anna-Malin var glad åt den blom-formade burken som matchade hennes tröj-tryck.

invigning08.jpeg

Veera kom ner från Stockholm lagom till invigningen! Det var fint, men vi kan ju inte förlåta att vänner flyttar från Malmö, vad skulle det ge för signaler?

invigning07.jpeg

Lena in pink. Som alltid! Love it.

invigning06.jpeg

Min nya kombo Richard och Zana i bakgrunden förstod att det här med invigning är allvarliga saker. Richard bidrog med pudelklistermärket som nu pryder ytterdörren!

invigning05.jpeg

Stellan och Martin ser luriga ut, och förgyllde kvällen med all sin energi!

invigning02.jpeg

Och min lillebror Akira masade sig ner från Stockholm på sin första visit sen jag flyttade till Malmö. För fyra år sen. Men han är förlåten nu.

invigning04.jpeg

Läkare Leila ska alltid vara mystisk. Och härlig, intressant och rolig för den delen. Det är hon som fotat nästan alla bilderna: tack!

Om du var en av kunderna som kom in dagen efter invigningen så vill jag passa på att be så hemskt mycket om ursäkt för att jag inte var i toppform… /jun

1 Response to “Invigningen 5/6!”


  1. 1 tompa

    Jag kommer sen. Ska bara jobba lite…

Leave a Reply