Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/flamopse/public_html/blogg/wp-includes/cache.php on line 36

Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/flamopse/public_html/blogg/wp-includes/query.php on line 21

Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/flamopse/public_html/blogg/wp-includes/theme.php on line 508
Mumsiga stolar - gör det själv tips! at Miss Juniversum BloggenMumsiga stolar - gör det själv tips!

Som jag nämnt förut - efter 5 år med butiken vill jag fortfarande klä in allt jag äger i vaxduk varje gång vi får in en ny omgång i butiken - men allt som oftast har jag redan klätt in det mesta hemma…

Men nu senast det kom leverans höll vi just på att inreda köket i vår nya lägenhet! Alla i kollektivet är överens om att köket i sig självt är rätt trist och tyckte det kunde vara en bra idé att dra på lite färg för att dra fokus ifrån dom tråkiga bänkarna och skåpen.
loppisfynd  grundfärg  målar framför tvn

Jag liksom alla andra fastnar då och då i inrednings-tidnings-hjärntvätten och tror att jag bara vill ha vitt och fräscht och rena ytor omkring mig - till jag gör nåt sånt här och blir glad i hela kroppen! Jag tycker inredning ska vara glatt och roligt och gärna second hand som man gör om till sitt alldeles egna. Dessutom är det ett alldeles utmärkt sett att umgås, måla och fixa tillsammans över ett glas vin eller för den delen slötitta på en film medan man målar.
voila!

Första steget blev att fixa stolarna, som vi köpte för en liten slant på loppis: vi målade om stolarna (först med grundfärg, sen med lackfärg) och häft-pistolade fast vaxduk över det trista tyget, visst blev det härligt?

Enkelt, billigt och så sjukt snyggt!

Bild på hela köket kommer när jag hunnit sy gardiner och lyckats välja vaxduk till bordet…

/Jun

4 Responses to “Mumsiga stolar - gör det själv tips!”


 1. 1 Jenny / Jema Rose

  Blev ju jättefint!!!

  Jag har precis köpt 6 stolar billigt på en auktion,
  de ska jag måla i 3 olika färger,
  gult, orange och cerise-rosa.

  KRAM, Jenny

 2. 2 Jun

  Bästa färgerna! Vi ska måla bordet orange, så det blir samma färg-kombo! Maila gärna bild sen, vore kul att se!

 3. 3 Miss Goofy

  Gud vad lycklig man blir av dessa kreationer! Jag har precis köpt en bit vaxduk av er som jag ska klä in balkongbordet med…. men nu vill jag klä in stolarna också! Tack för fin blogg och underbar butik.

 4. 4 admin

  Tack själv! Ta foton när det är färdigt. Vi vill se!
  /Mathilda

Leave a Reply