Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/flamopse/public_html/blogg/wp-includes/cache.php on line 36

Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/flamopse/public_html/blogg/wp-includes/query.php on line 21

Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/flamopse/public_html/blogg/wp-includes/theme.php on line 508
Klubbkväll! at Miss Juniversum BloggenKlubbkväll!

Det är väldigt sällan nu för tiden jag orkar ta mig ut i Malmös bubblande klubbliv. Dels tar det ju lite tid att driva eget, dels försöker jag ju plugga heltid parallellt med det och så jobbar jag varje lördag i butiken… så om jag har tid brukar jag vara för trött. Nu när det börjar bli vår tänkte jag i alla fall försöka bättra mig på den utanför-hemmet-sociala-fronten och började i fredags genom att ta mig till fina Staffans klubb Darkroom på Babel.

ddea967b-94b8-40d2-9f31-8a9677cacf77.jpg

Jag var dock (i vanlig ordning) rätt trött och dessutom iförd väldigt höga klackar, så jag siktade på loungen där Kristian spelade tant-hits snarare än Staffans dansgov och klädde mig därefter (i fantastisk klänning ärvd av farmor).

Som grädden på moset visade min kombo Richard Szedelyi upp sina fina masker på djs, barpersonal och en del gäster (min mask är också gjord av Richard, men tillhör Elias). Ingen festa-till-morgonen-kväll för min del, men en bra kväll ändå. Och så är det ju alltid kul att få tillfälle att klä upp sig! /jun

0 Responses to “Klubbkväll!”


  1. No Comments

Leave a Reply