Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/flamopse/public_html/blogg/wp-includes/cache.php on line 36

Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/flamopse/public_html/blogg/wp-includes/query.php on line 21

Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/flamopse/public_html/blogg/wp-includes/theme.php on line 508
Kalas och mässa.. at Miss Juniversum BloggenKalas och mässa..

Det har varit en intensiv helg i juniversum! En av mina allra bästa bästisar Adde fyllde 30 och kom till Malmö med 2 av våra gemensamma bästisar med i bagaget. Efter en härlig middag på Tempo på fredagskvällen fortsatte vi med drinkar och kalas hela natten. På lördagen gick vi ner till hoddorna och köpte massor av härlig rökt och icke-rökt fisk. Efter världens kanske godaste middag överraskade vi födelsedagsbarnet med en helt fantastisk tårta från Ultimate Cake.

img_1511.JPG

Födelsedagsbarnet blev för övrigt så förtjust i dom små tomte-ljusen (ett per decennium) att vi fick tända dem igen när han väl blåst ut dem..

Lördagsnatten blev förstås inte heller någon tidig kväll, men morgonen efter desto tidigare! Jag och Mathilda var uppe med tuppen för att ta flyget till Frankfurt och årets inköpsmässa där.. men mer om det i nästa inlägg!

Alla dessa ställen är för övrigt heta tips inför Malmö-besöket. Tempo serverar god mat och är annars ett väldigt trevligt ställe att ta en öl på, vare sig man nöjer sig med det eller drar vidare efter. I fiskehoddorna köper man färsk fisk och skaldjur, i huvudsak lokalt fiskat och dessutom för en billig peng! Ett besök i hoddorna kan dessutom med fördel kombineras med en promenad genom slottsparken.

För den som gillar kitsch, cupcakes eller bakning i största allmännhet är vår granne Ultimate Cake ett måste att besöka. Här kan man, utöver att köpa fantastiska bakverk, drömma sig iväg i alla härliga bakningstillbehör… Själv är jag ingen mästerbagare, men väl inne på Ultimate cake blir man alltid inspirerad och sugen på att prova!

Nu ska jag försöka hinna fota alla nya produkter som kommit medan jag var borta!

Kram Jun

ps. Fetat=länkar!

1 Response to “Kalas och mässa..”


 1. 1 hi fi

  I was wondering if you ever thought of changing the structure of your website?
  Its very well written; I love what youve got to say.

  But maybe you could a little more in the way of content so
  people could connect with it better. Youve got an awful lot of text for only having one or 2 pictures.
  Maybe you could space it out better?

Leave a Reply