Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/flamopse/public_html/blogg/wp-includes/cache.php on line 36

Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/flamopse/public_html/blogg/wp-includes/query.php on line 21

Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/flamopse/public_html/blogg/wp-includes/theme.php on line 508
Morgonpromenad i Malmö at Miss Juniversum BloggenMorgonpromenad i Malmö

img_0567.jpg

Senaste veckan har jag höjt mina ambitioner om att gå upp tidigt på morgonen, och nu har vi bestämt oss för att försöka komma iväg på morgonpromenader ett par gånger i veckan också. I morse promenerade vi iväg mot fiskehoddorna strax efter sju (!) och passade på att spana in statyn Diana av Ernst Billgren. Den har stått i parken säkert 2 år nu, men av någon anledning har jag inte riktigt varit framme och tittat på den tidigare. Jag tycker såklart den är superfin, om inte annat har den ju rådjur som böljar fram som en våg- bara det är ju ljuvligt! Nu ska jag bara försöka ta mig dit nattetid när den är tänd också..

Men nu är det dags att sätta igång med arbetsdagen: bokföring och annonser står på dagens spännande schema! /jun

1 Response to “Morgonpromenad i Malmö”


  1. 1 Alejandra

    Hej IngridTack ff6r att du se5 flitigt koeatnemrmr mina blogginle4gg. Det fe5r mig att minnas och e5teruppleva allt roligt jag har gjort.Kram Kim

Leave a Reply