Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/flamopse/public_html/blogg/wp-includes/cache.php on line 36

Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/flamopse/public_html/blogg/wp-includes/query.php on line 21

Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/flamopse/public_html/blogg/wp-includes/theme.php on line 508
Håller koll på grodorna at Miss Juniversum BloggenHåller koll på grodorna

Så här härligt dimmigt var det när vi tog vår morgonpromenad kl. sju i fredags. Jag tvingade med min kombo Emma till dammen framför biblioteket för att se om grodorna vaknat till liv än. Ärligt talat är jag där flera dagar i veckan och kikar efter dem, tror det är dags när som helst nu!

img_0986.jpg

Det är alltså inte så att jag egentligen vet någonting om grodor, men förra sommaren bodde jag med en som hade koll och visade oss. Plötsligt var jag lite förtjust i dem och nu väntar jag ivrigt på att dom ska dyka upp igen!

Här är en bild från förra året, ni ser ju hur fina de är!

blogg-badrum-0031.jpg

Ska ta en sväng förbi dammen i eftermiddag tror jag. /Jun

2 Responses to “Håller koll på grodorna”


  1. 1 Vide

    Go Jun!!! Jag saknar grodorna… Nu i värmen borde dom absolut komma fram tycker jag!

  2. 2 Jun

    Elias spottade en idag! Bara en, men ändå… Jag ska hitta den.

Leave a Reply