Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/flamopse/public_html/blogg/wp-includes/cache.php on line 36

Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/flamopse/public_html/blogg/wp-includes/query.php on line 21

Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/flamopse/public_html/blogg/wp-includes/theme.php on line 508
Det gror för fullt! at Miss Juniversum BloggenDet gror för fullt!

img_1068.jpg

Förutom dom uppenbara anledningarna att älska plast- och tygblommor, så är det ju också så att jag har typ rosa fingrar. (Visst är väl rosa motsats-färg till grön? Det var så jag tänkte i alla fall.) Jag har aldrig odlat något och väldigt sällan lyckats hålla någon växt vid liv en längre period. Men nu ska det bli ändring! Förra året gjorde Vide och Elias balkongen till ett helt kryddland och i år tänkte jag att jag åtminstone ska våga försöka. So far so good: det gror i alla fall!

Gula pärontomater, rosmarin, koriander, basilika, persilja och chili sådde jag förra veckan, och allt utom rosmarinen har åtminstone tittat upp ur jorden nu. Dom bor på mitt fönsterbräde i vanliga fall, men idag fick dom hålla mig sällskap när jag stökade om på balkongen. Min nuvarande kombo Emma köpte dessutom hem smultronplantor här om dagen.

Nu vill jag typ inte göra något annat än att hänga på balkongen!

Dessutom fick vi in både supersmarta askkoppar och små avlastningsbord/hyllor, båda gjorda för att fästas på räcket, precis innan helgen. Är superpeppad på att få upp dem också! Ska så klart få upp dem på webshopen också så snart jag lyckas slita mig från balkonghänget…

Hoppas du också fått en härlig, ledig, solig långhelg! Själv känner jag mig som en ny människa!

Kram Jun

0 Responses to “Det gror för fullt!”


  1. No Comments

Leave a Reply