Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/flamopse/public_html/blogg/wp-includes/cache.php on line 36

Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/flamopse/public_html/blogg/wp-includes/query.php on line 21

Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/flamopse/public_html/blogg/wp-includes/theme.php on line 508
Plantpresenter! at Miss Juniversum BloggenPlantpresenter!

Som jag nämnt förut har jag aldrig varit bra på att odla, eller sköta växter över huvud taget, men i år har jag ju gett mig fan på att få det att växa på balkongen. Jag hade dock inte riktigt förstått att varenda litet frö faktiskt blir en hel växt!

Alltså, det är klart att jag förstått det, men jag räknade inte med att alla fröna faktiskt skulle gro och växa till sig… så nu står jag plötsligt med över 30 chili-plantor på fönsterbrädet. Jag antar att jag helt enkelt utgick från att jag skulle råka döda åtminstone hälften.

chili.jpg

Så, en dag som denna: grå och regnig och med bara tråkiga saker på att-göra-listan, så slängde jag upp en bild på facebook och frågade om någon ville ha en planta. Det var ett gäng som svarade, och då insåg jag plötsligt att jag ju inte kan ge bort dom med krukorna dom står i nu - jag behöver ju krukorna till annat. Och vips! Så var omplantering högre upp på att-göra-listan än allt annat! Men se så fint det blev!

img_1233.jpg

Jag hör ju till dom som har väldigt svårt att slänga saker (det kunde du aldrig gissat va? hehe) och blir alltid glad när mina små samlingar av saker kommer till användning, så det här blev dubbel glädje! Jag slipper slänga mina små bebis-chilis och jag fick användning för gamla tygband och halvtrasiga fjärilar.

Nu har jag bara 20 chili-plantor kvar, några ska jag ge i gå-bort-present, men kanske finns någon kvar om du vill ha en. Skriv till mig på facebook och fråga! (Garanterar dock inte att det blir riktigt så här ambitiöst förpackat..)

Nu kanske jag ska ta tag i det där jag egentligen skulle gjort idag… Kram! Jun

1 Response to “Plantpresenter!”


  1. 1 Stacey

    This is a great tip especially to those fresh to the blogosphere.
    Short but very precise information… Thanks for sharing
    this one. A must read article!

    my web page Stacey

Leave a Reply