Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/flamopse/public_html/blogg/wp-includes/cache.php on line 36

Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/flamopse/public_html/blogg/wp-includes/query.php on line 21

Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/flamopse/public_html/blogg/wp-includes/theme.php on line 508
HI ON LIFE har öppnat! at Miss Juniversum BloggenHI ON LIFE har öppnat!

För flera dagar sen, men jag har sovit ett par dagar. Typ bokstavligen, faktiskt.. men nu är jag vaken och här kommer ett litet bild-collage!

mingelbilder.jpg

Så nu jobbar vi på i nya butiken för att få rutin på samarbetet. Ett problem hittills är att det är svårt att låta bli att shoppa hos våra nya inneboende… /Jun

7 Responses to “HI ON LIFE har öppnat!”


 1. 1 Yeesika

  Everything posted made a bunch of sense. However, think about this, suosppe you were to create a killer headline? I am not suggesting your content isn’t good, but suosppe you added a headline that makes people want more? I mean Contact | Green DIY Energy Connection is a little vanilla. You might glance at Yahoo’s home page and note how they create article headlines to grab viewers to click. You might add a related video or a picture or two to get readers excited about everything’ve written. Just my opinion, it might bring your posts a little livelier.

 2. 2 Rungrat

  Hej!Halkade in he4r ikve4ll och fick se att du varit pe5 Handplockat - min favvo! Ne4r jag jobbade i Linkf6ping blev det altlid ett besf6k de4r ne4stan varje lunchrast. Nu blir det inte se5 ofta le4ngre. Kul att se nytagna bilder de4rifre5n genom dig! Me5ste dit snart =) se5 jag fe5r insupa den juliga atmosfe4ren sje4lv. Min egen jul brukar ge5 e5t det gammaldags rf6dvita he5llet. Varje e5r te4nker jag att jag ska gf6ra ne5t helt annat t ex ve4ldigt fe4rgglatt, vitt och isble5tt eller silvrigt men jag kommer altlid tillbaka till gammeljulen fre5n ff6rr. Det e4r de4r jag ke4nner mig mest tillfreds ne4r allt kommer omkring.Ska he4lsa pe5 hos dig lite de5 och de5 och se vad du hittar pe5.Trevlig helg!Sanna

 3. 3 Ecka

  Visst kan man tycka att veckorna spregnir ff6rbi, men jag konstaterar som du att det e4r ju ff6r att man har se5 roligt!Just nu jobbar vi ff6r fullt i nya butiken och jag ff6rste5r inte vart tiden tar ve4gen…Har jobbat be5de dagar och kve4llar sista tiden, men jf6sses se5 kul det e4r. Ke4nns ne4stan overkligt!c4lskar bilden ovanifre5n pe5 ranunklerna!Ha en fin helg!Kram mariette

 4. 4 carinsurance

  dr Giribaldi buenas tardes, mi consulta es la sgte: en este mes tenemos la fiesta de fin de año de nuestra empresa, por lo cual nos estan emitiendo facturas por shows artisticos; la gran pregunta es esta afecto a detraccion porque yo me acuerdo haber leido que estos tipos de servicios no estaban afectos al SPOT pero ahora que lo busco por la SUNAT no encuentro nada a lo que refiere en el tema. por favor de aclararme este tema. muchas gracias.

 5. 5 college online

  Your post has moved the debate forward. Thanks for sharing!

 6. 6 Invest $ 1117 and get $ 5681 every month: https://hh-k-lo.blogspot.be?vi=30

  How to make $ 6452 per day: https://rr-t-ui.blogspot.sg?ou=56

 1. 1 homebase discount code

Leave a Reply